Selecteer een pagina
WIE ZIJN WIJ

Even voorstellen

De ondernemers Maurice van Kuil en Rolf Hopman hebben een nieuwe winkel geopend op de Biltstraat in Utrecht; HELDER de hygiëne winkel – speciaal gericht op alle behoeftes in de huidige 1,5 meter economie.

Waarom een nieuwe winkel?

Volgens Hopman: ”In deze roerige tijden ontstaan er veel initiatieven en nieuwe producten die zich richten op het ‘nieuwe normaal’. De meeste ‘start-ups’ richten zich op één of enkele producten die dan -ook nog vaak- alleen online te krijgen zijn. Om veel van deze goeie producten op één plek te bundelen hebben we een one-stop-shop gemaakt voor alle zaken die te maken hebben met hygiëne, schoonmaken en schoon houden. Gewoon ouderwets binnenlopen, kiezen, kopen … en klaar.”

Wat maakt HELDER anders dan andere winkels?

“Alles uit het assortiment is ook in grotere hoeveelheden te koop -en niet alleen voor de zakelijke klanten- maar juist ook voor de winkelende consument. Of het nu gaat om desinfecterende handgel, hippe mondkapjes, een hygiëne zuil, desinfectie-spray, handschoenen, schoonmaakmiddelen of tafel-dividers speciaal voor de horeca, alles tegen scherpe prijzen!”